MOST VISTED

September 01, 2017

KRYETARI NAIM ISMAJLI JU URON FESTËN E K...

September 01, 2017

Beqir Fejzullahu uron festën e Kurban Ba...

September 01, 2017

General

98

Beqir Fejzullahu uron festën e Kurban Bajramit

Nënkryetari i komunës së Shtërpcës, njëherësh kryetar i Degës së PDK-së në këtë komunë, Beqir Fejzullahu, ua ka drejtuar qytetarëve urimin e Kurban Bajramit ku thekson rëndësinë e kësaj feste të shenjtë.  Ai vë në theks rëndësinë e kësaj feste që ...

Read More

September 01, 2017

General

124

KRYETARI NAIM ISMAJLI JU URON FESTËN E KURBAN BAJRAMIT

Të nderuar, Dëshiroj që në emër të institucioneve të Komunës së Shtimes t’ju uroj festën e Kurban Bajramit, të gjithë qytetarëve të besimit islam. Shkuarja në Haxh dhe prerja e Kurbanëve - si obligim, është një sakrificë dhe një solidarizim i v...

Read More